TIL FORESATTE

I uke 12 og 13 får nå foresatte til elever ved Randaberg videregående skole muligheten til å teste ut et unikt livsstilskonsept. Hensikten er å gi dere kunnskap og bevissthet rundt egne vaner og valg.

Du må besvare 17 spørsmål om blant annet kosthold, søvn, nikotin og aktivitet. Dette tar ca.15 minutter.

Når det gjelder kartleggingen skal dere logge dere inn via passordark som elevene får utlevert på skolen. Der står både link og passord for innlogging. Velg foreldre som undergruppe.

Umiddelbart etter at du er ferdig med besvarelsen får du på skjermen en personlig rapport og oppsummering basert på det du har svart. Viser rapporten at det er behov for forbedringer av livsstil, gir tilbakemeldingene økt kunnskap og konkrete råd for å gjøre noen positive endringer av din egen livstil.

Rapporten som er din egen, kan du lese på skjerm, printe ut eller sende til deg selv på e-post. Resultatene er strengt konfidensielle og ikke åpne for noen andre personer eller organisasjoner.

Benytt anledningen til å få kartlagt din helsetilstand, kondisjon, kostholdsvaner og aktivitetsnivå Det er Enforme AS ( www.enforme.no) som står bak kartleggingen.

I tillegg til deg som foresatt får alle elever og ansatte anledning til å delta.

Del denne artikkelen på: