Vg2 Industriteknologi

På Vg2 produksjons- og industriteknikk er elevene innom en rekke ulike fagområder innenfor industrien. I løpet av året arbeides det blant annet med fagene industrirørlegger, platearbeider, NDT og sveis.

Krankurs TIP (1 of 1)

Inntakskrav: Fullført Vg1 teknikk og industriell produksjon

Arbeidsmetodene er mange og varierte. Skolen er godt utstyrt med verktøy, store arbeidshaller , verksteder og spesialrom. Dette er med på å skape en spennende og realistisk skoledag med mange muligheter og utfordringer.

Elevene får sertifikat for traverskran. Skolen legger også til rette for at elevene kan få ta truck-sertifikat og gjennomføre sikkerhetskurs på eget initiativ.

Randaberg vgs har inngått avtaler med flere bedrifter i hele distriktet. Dette gir elevene opplæring rettet mot bedriftens produksjon, i tillegg til at elevene får erfaring og kunnskap fra næringslivet. Ordningen finansierer traverskran-sertifikat, arbeidstøy og utstyr til elevene.

I løpet av skoleåret er elevene utplassert i forskjellige bedrifter. Elevene deltar i bedriftens produksjon.

Del denne artikkelen på: