Et valg for framtiden

Har du søkt om skoleplass for neste skoleår? Minner om at fristen er 1. mars. På denne siden og på Facebook finner du informasjon om skolen og våre tilbud. Både nåværende elever og du som går i 10.klasse må gå inn i VIGO for å søke skoleplass. Husk minID/bankID for å logge på.

www.vigo.no/vigo/servlet/vigo

Du som allerede går på studiespesialisering må også gå inn på siden Blokkvalg.no for å velge fag til neste år. Også her er søknadsfristen 1. mars. Du logger deg på med samme brukernavn/passord som til Itslearning. Vi har lagt ut PP brukt på foreldremøtet/Åpent hus for VG1 Studiespesialisering under fanen «foreldre». Ta kontakt hvis dere lurer på noe i forbindelse med søknadsprosessen eller vårt fagtilbud på studiespesialisering.

www.blokkvalg.no

Lykke til med å ta et valg for framtiden.

Hilsen alle oss ved Randaberg vgs

Del denne artikkelen på: