Aktuelt

I 2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata Rogaland blant elever på videregående skole. Undersøkelsen skal gjennomføres i løpet av uke 10 til 13. Målet er å få en oversikt over hvordan ungdom har det, og hva de driver med i fritida.

Siste dag for rødt nivå er fredag 14.januar. Regjeringen har gitt lokale smittevernmyndigheter mulighet til å endre dette. Dersom ikke lokale smittevernmyndigheter endrer tiltaksnivå, så vil skolen være på grønt nivå fra mandag 17. januar og alle elever skal da på skolen.

Onsdag 26. januar holdes det digitalt åpent hus. Smittevernsituasjonen gjør det dessverre ikke mulig å holde dette fysisk på skolen. Digitalt åpent hus foregår på facebook. Søk opp Randaberg vgs på facebook.

Rogaland fylkeskommune inviterer foreldre til digitalt informasjonsmøte om russetiden 2022.

Møtet vil bli direktestrømmet via nett 18.januar kl 18 - 19.30 og ledes av fylkesopplæringssjef Eiliv Fougner Janssen.

Ordbokprogrammet er tilgjengelig for alle elever fra 1.januar.

Ordbokprogrammet inneholder språkene norsk (bokmål og nynorsk), engelsk, fransk, spansk og tysk.

Ordnett Pluss erstatter Clarify fra januar 2022.

Les hvordan du kan laste ned program:

Regjeringen har anbefalt at alle elever og ansatte skal testes for Covid-19 ved skolestart.

I Rogaland vil testingen bli gjennomført på de fleste videregående skoler. På Randaberg vil alle elever og ansatte få dette tilbudet.

Les nøye under.

1. Når du skal være på skolen?

2. Hvor skal du være når du er på skolen?

God jul og godt nytt år til alle. Mandag 3.januar er det planleggingsdag for ansatte og elever har fri denne dagen. Skolestart for elever etter nyttår er tirsdag 4.januar. Elever kommer puljevis på skolen etter en egen plan. Oversikten viser hvilke klasser som har digital undervisning hjemmefra og hvem som skal ha oppmøte på skolen.  Skolen holder stengt fra 22.desember kl 12 og til 3.januar kl 07.45.

Fra torsdag 16.desember blir det en kombinasjon av digital undervisning hjemmefra og undervisning på skolen. Det er derfor viktig at den enkelte elev følger med på beskjeder fra sine lærere. Egen plan gjelder fra 4.januar.

Det er vanlig skole på grønt nivå frem til endring over til rødt nivå.

Regjeringen har på pressekonferanse mandag 13.desember kl 20 informert om flere endringer i smittevern for landet.  Regjeringen innfører fra torsdag 16. desember rødt nivå for videregående skoler.