Hva må elever huske før sommerferien?

Husk:

• Dersom du slutter så mister du tilgang til alle filer du har lagret i skyen på elev-brukeren din 30.juni.
  • Alle bøker må innleveres ved bokinnlevering. Husk å levere alle bøker innen fristen så slipper du å betale erstatning for bøker. Tidspunkt får du fra kontaktlærer.
  • Alle skap må være tømt innen 16.juni. Dette gjelder bokskap plassert rundt på skolen.

Klikk for stort bilde

Slutter du på skolen og har filer lagret i f.eks onedrive brukeren din? Du mister e-posten og disse filene 30.juni, så dersom du har filer i teams, onedrive eller annet så må du lagre de over i annen skylagring eller privat lagringsmedium. Les mer her.

Husk å levere alle bøker innen fristen så slipper du å betale for erstatning for bøker. Det er egne tider for bokinnlevering som du får fra din kontaktlærer. Ta med alle bøker og lever innen oppsatt tid.

Alle skap må være tømt innen 16.juni. Hengelås på skap blir klippet 17.juni og innhold kastet. Pass på at du har tømt alt i god tid før dette. Skolen er nødt å gjøre det slik for at alle skap skal være klare til skolestart for nye elever. Skolen vet ikke hvem som har hvilke skap, og derfor må du fjerne alt i skapet og hengelåsen også om du skal være elev her neste år.

Frist for klage på karakter er lagt ut som eget oppslag her.