Mandag 11.mai vil elever få beskjed om hvilke dager de skal møte på skolen

Kjære elever på Randaberg. Vi som jobber på Randaberg, er glad for at regjeringen i går åpnet for at skolene kan ta imot elever i løpet av uke 20.

På Randaberg vil dere i løpet av mandag, 11.5-20, få nærmere beskjed om når dere skal møte opp på skolen. Den enkelte elev får melding fra sine lærere. Det vil være stor forskjell i når elever starter. Noen elever har nettundervisning og heldagsprøver via nett. Andre elever har opplæring i skolens verksteder. Elever møter til ulike tidspunkt på skolen. Følg med på beskjeder fra lærere.

Oppsatte nettbaserte vurderingssituasjoner vil bli gjennomført som avtalt hvis ikke det kommer annen informasjon. Dere må også sjekke ut rutetider/regelverk i forhold til offentlig transport.

Her er lenke til smitteveileder som skolene forholder seg til:

De tre hovedreglene for å bremse smittespredning på skolen er:

1. Syke personer skal ikke være på skolen

2. God hygiene. Vask hender.

3. Redusert kontakthyppighet mellom personer - hold minimum 1 meters avstand

Kantinen er åpen med begrenset utvalg. Sittegruppene i kantinen er avsperret for å begrense nærkontakt.