Randaberg vgs er nå stengt for elever - vanlig timeplan, men elektronisk hjemmefra

Det er ikke anledning til å komme på skolebygget uten forhåndsavtale med rektor. Bygget er låst.

Det er ordinær timeplan, men undervisningen foregår elektronisk. Elever må være klar på sin datamaskin hjemmefra. Følg med på informasjon på skolens hjemmesider og itslearning.

Fra mandag 16.mars startet undervisningen elektronisk kl 08.10.

Det forventes at alle elever er klar og pålogget på sin datamaskin når timer starter. Elever har ansvar for å delta i opplæringen. Elevene må ha kontakt med lærer i sine fag via digitale løsninger.

Det bes om at foresatte bidrar til å følge opp elevenes elektroniske deltakelse.

IKT-brukerhjelp

Glemt passord

Digital veiledning

Elever må delta elektronisk i opplæringen. Her er regler om fravær som nå gjelder:

Fravær

Følg med på nyheter fra myndigheter om Koronaviruset.

Folkehelseinstituttets anbefalinger

Råd til personer i hjemmekarantene

Råd til personer som isoleres i hjemmet

Film om Koronaviruset

Utdanningsdirektoratet har utarbeidet informasjon relatert til planlegging av opplæring, eksamen, standpunktkarakter og unntak fra dokumentasjonskrav ved fravær.

Informasjon fra utdanningsdirektoratet