Skolestart mandag 16.august

Vi ønsker alle velkommen til et nytt skoleår!

Første skoledag for elevene er mandag 16. august, og under kan du se hvilke klokkeslett ulike elever skal møte.

Skolestart for elever er mandag 16.august.

Vg 2 og Vg 3: Oppstart kl 09:00 . Gjelder alle vg 2 og 3 på yrkesfag, studiespesialisering og påbygg.  Oppmøte i gymsal, men stud.spes Vg 3 møter direkte i klasserom: 3STA rom 2270, 3STB rom 2271, 3STC rom 2275 og 3 STD i rom 2276. Alle andre møter i gymsal.

Vg 1 kl. 11.00 Gjelder alle vg1: Yrkesfag og studiespesialisering. Oppmøte i gymsal.

Klasser på tilrettelagt opplæring starter kl. 9:00. Oppmøte ved avdelingen.

Skolesystemet Visma InSchool åpner for elever 16.august kl 8. Dette gjelder for alle skoler i Rogaland. Nye elever må ha fått sms før skolestart for å aktivere sin FeideID. Elever på Vg 2 og Vg 3 kan benytte samme FeideID som de har benyttet tidligere skoleår.

Det tas forbehold om eventuelle endringer i klokkeslett og oppmøtested, alt etter hvordan smittesituasjonen for Covid-19 er. Skolene er nå på grønt nivå og følger smittevern på grønt nivå:

1. Ingen syke skal møte på skolen
  2. God hygiene og normalt renhold
  3. Kontaktreduserende tiltak: Vanlig organisering av klasser og skolehverdag, unngå fysisk kontakt mellom personer (håndhilsning og klemming).

Vi ønsker alle velkommen til skolestart!