Skolestart onsdag 17. august

Alle elever ønskes velkommen til nytt skoleår onsdag 17.august.

  • Vg 1:  Oppmøte i gymsal kl 09.00
  • Vg 2, Vg3 og Påbygg: Oppmøte i gymsal kl 10.00

 

 

 

 

 

 

Det blir velkomsthilsen fra rektor og informasjon i gymsal før elevene blir ropt opp i klasser. Det blir deretter informasjon og aktiviteter sammen med klassen.

Fra klokken 08.30 serveres det stekte lapper ved inngangen. Første skoledag er forventet å vare til ca kl 14.30. Kantinen er åpen første skoledag. 

Det er ikke nødvendig å ha med seg datamaskin første skoledag. Vg 3 og Påbygg skal ha bokutlevering første skoledag, og disse anbefales derfor å ta med hengelås som kan brukes til bokskap. Vg 1 og Vg 2 vil ha bokutlevering dagen etter. 

Alle elever i de videregående skolene i Rogaland fylkeskommune skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Du må selv sørge for å skaffe deg en PC/Mac til skolestart. Les mer om PC-ordningen.

Skolen har sommerstengt 8.juli til 8.august. Spørsmål om inntak for kommende skoleår må rettes til inntakskontoret i fylkesadministrasjonen.

Hele skoleruten for 2022/2023

Foresatte til elever på tilrettelagt opplæring får melding om skolestart og oppmøtested direkte fra avdelingsleder for tilrettelagt opplæring. 

Til toppen