Skolestengt og skolestart

Vi ønsker alle en riktig god sommer og velkommen til et nytt skoleår!

Skolen er stengt mellom 9. juli og 9. august. Første skoledag for elevene er mandag 16. august, og under kan du se hvilke klokkeslett ulike elever skal møte.

Sentralbordet er også stengt i sommerstengt periode 9.juli - 9.august. Det vises til informasjon om skolen på skolens hjemmesider. Spørsmål om inntak for kommende skoleår må rettes til inntakskontoret i fylkesadministrasjonen.Klikk for stort bilde

Skolestart for elever er mandag 16.august.

Vg 2 og Vg 3: Oppstart kl 09:00 . Gjelder alle vg 2 og 3 på yrkesfag, studiespesialisering og påbygg.  Oppmøte i gymsal.

Vg 1 kl. 11.00 Gjelder alle vg1: Yrkesfag og studiespesialisering. Oppmøte i gymsal.

Klasser på tilrettelagt opplæring starter kl. 9:00. Oppmøte ved avdelingen.

Det tas forbehold om eventuelle endringer i klokkeslett og oppmøtested, alt etter hvordan smittesituasjonen for Covid-19 er.

Skolesystemet Visma InSchool åpner for elever 16.august kl 8. Dette gjelder for alle skoler i Rogaland. Nye elever må ha fått sms før skolestart for å aktivere sin FeideID. Elever på Vg 2 og Vg 3 kan benytte samme FeideID som de har benyttet tidligere skoleår.

Vi ønsker alle en god sommer og velkommen til skolestart!