Sommerstengt og skolestart

Klikk for stort bildeSkolen er stengt mellom 10. juli og 10. august. Første skoledag for elevene er mandag 17. august.

Sentralbordet er i denne perioden stengt. Det vises til informasjon om skolen på skolens hjemmesider. Spørsmål om inntak for kommende skoleår må rettes til inntakskontoret i fylkesadministrasjonen.

Første skoledag mandag 17.august. Klokkeslett og tidspunkt er justert. Her er gjeldene informasjon. Les nøye hvilket sted og klokke som gjelder for din klasse / trinn:

SMS sendes elever med hvor og når de skal møte på skolen.

kl 09.00. Disse møter i ulike klasserom:   Vg3 Studiespesialisering, Vg3 Medier og kommunikasjon, Vg2 Studiespesialisering,  Avdeling Tilrettelagt opplæring.

kl 09.00. Disse møter i gymsal:  3.Påbygg, 4.Påbygg og Vg2 Helse og oppvekst

Kl. 10:00 (Nytt tidspunkt). Disse møter i gymsal: Vg1 Studiespesialisering,

Kl. 11:00. Disse møter i gymsal: Vg1 HO, Vg1 TIP,  Vg1 EL

Kl 12.00 (Nytt tidspunkt) Disse møter i gymsal: Vg2 TIP, Vg 2 EL

Justeringene på tid og sted over er gjort med tilpasninger tilknyttet smittevern for Korona. Den enkelte bes derfor holde seg oppdatert på informasjon som gis på skolens hjemmesider like før skolestart, både i forhold til oppmøte og smittevern.

Vi ønsker alle fortsatt en god sommer og velkommen til skolestart!