Sommerstengt og skolestart

Klikk for stort bildeSkolen er stengt mellom 10. juli og 10. august. Første skoledag for elevene er mandag 17. august.

Sentralbordet er i denne perioden stengt. Det vises til informasjon om skolen på skolens hjemmesider. Spørsmål om inntak for kommende skoleår må rettes til inntakskontoret i fylkesadministrasjonen.

Første skoledag mandag 17.august

Vg 2 og Vg 3  -     Oppstart kl 09 . Gjelder alle vg 2 og 3 på yrkesfag, studiespesialisering og påbygg.

Vg 1    -                 Oppstart kl 11. Gjelder alle vg1 på yrkesfag og studiespesialisering.

Klasser på tilrettelagt opplæring starter kl 9.

Eventuelle tilpasninger tilknyttet smittevern vil vurderes etter hvilke nivå smitteberedskapen for Korona ligger på. Den enkelte bes derfor holde seg oppdatert på informasjon som gis på skolens hjemmesider like før skolestart.

Vi ønsker alle en god sommer!