Aktuelt

Gjelder Vg1-elever: Siste sjanse for å kjøpe datamaskin på PC-ordningen er 30. november. Les mer om ordningen

Elever og ansatte på avdeling for tilrettelagt opplæring inviterer til salgsmesse. Onsdag 17.11.2021 kl. 17.00-19.00 går årets salgsmesse av stabelen i kantineområdet på Randaberg videregående skole.

Myndighetene har endret unntaket for fraværsgrensen. Unntak fra fraværsgrensen gjelder ut skoleåret 2021/2022, som er ut juni 2022. Elever har likevel et ansvar for å delta i opplæringen selv om det er unntak i fraværsgrensen.

Tirsdag 30. november 2021 blir det salg av julebakst, produkter fra snekkerverksted og håndarbeid m.m.

Kjære elever ved skoler i Randaberg kommune.

Velkommen til Randaberg videregående skole 08.11 og 09.11.2021

Rektor Trond Hoel tilbakeviser alle beskyldninger om rasisme knyttet til en skoleoppgave gitt til elever i 3. klasse ved Randaberg videregående skole.

På instagramkontoen @rasisme_i_norge reageres det på at skolen i et undervisningsopplegg bruker en historisk kilde hvor ordet “neger” brukes flere ganger. I de påfølgende kommentarer på Instagram er det flere som gir uttrykk for at dette er rasisme utført av skolen, noe rektor helt avviser.

Kjære elever ved skoler i Sola kommune.

Velkommen til Randaberg videregående skole, 11.11. og 12.11. 2021.

Informasjon til skolens elever.

Er du nysgjerrig på Forsvaret? Skal du søke førstegangstjeneste? Vurderer du en karriere i Forsvaret? Hva kan Forsvaret tilby av utdanning?

Forvaret kommer på besøk i skolens store friminutt og informerer om hva som tilbys av førstegangstjeneste, utdanning og karriere.

Kjære elever ved Kannik, Rennesøy, Tastaveden, Stavanger Kristne grunnskole, og Wang Ung.

Velkommen til Randaberg videregående skole, mandag 25.10. og tirsdag 26.10.21. I to dager får dere bli nærmere kjent med det valgte utdanningsprogrammet på Randaberg vgs.

I lunsjpausen onsdag 6.oktober vil det være et markering av verdensdagen for psykisk helse. I fellesområdene på skolen vil det bli satt opp ulike stands som elever kan frekventere. Miljøteamet og sosialrådgivere serverer gratis lapper til elever og ansatte.