Skolen gjennomfører elevundersøkelsen i perioden 21.11. - 16.12.2022.

Dette er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen.

I forbindelse med søking til videregående opplæring og bruk av MinID vil vi informere om at PIN-kodebrev utgår.

Torsdag 17. november 08.30-14.00 og fredag 18.november 08.30-13.00 vaksinerer vi mot smittsom hjernehinnebetennelse på skolen.

Varselbrev blir nå sendt digitalt til eleven via digital postkasse.

Dersom elev er under 18 år vil foresatte og få en kopi av varslet i sin digitale postkasse.

Kjære elever fra Harestad, Grødem og Goa

Velkommen til Randaberg videregående skole!

Mandag den 07.11.2022 får dere bli nærmere kjent med det valgte utdanningsprogrammet på Randaberg vgs.

Randaberg videregående skole inviterer foreldre/ foresatte til foreldremøte.

Alle elever ønskes velkommen til nytt skoleår onsdag 17.august.

Det blir velkomsthilsen fra rektor og informasjon i gymsal før elevene blir ropt opp i klasser. Det blir deretter informasjon og aktiviteter sammen med klassen.

Skolen er stengt mellom 8. juli og 8. august. Første skoledag for elevene er onsdag 17. august.

Alle elever i de videregående skolene i Rogaland fylkeskommune skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Du må selv sørge for å skaffe deg en PC/Mac til skolestart.

Det er Fylkestinget som har vedtatt at alle elever som går på offentlige videregående skoler i Rogaland fylkeskommune skal bruke bærbar datamaskin i læringsarbeidet sitt.  Fylkeskommunen tilbyr støtte til kjøp av maskiner gjennom PC-ordningen. Lenke til denne finner du lengre nede på denne siden.