Aktuelt

Ordinære eksamener er som tidligere annonsert avlyst, men skolen har likevel gjennomført et fullt eksamenstrekk for å få riktig dokumentasjon på vitnemål og kompetansebevis. Det betyr at ordinære elever kan få opp et skjermbilde som viser hvilke eksamener de ble trukket ut til. Årsaken til dette er at skolens leverandør Visma InSchool ikke kjører et script for å skjule eksamenstrekket, men eksamen gjennomføres ikke.

Sommerskolen er et gratis tilbud til deg som har stryk eller ikke vurdering (IV) i et fag.

Randaberg kommune opplever stadig problemer med å komme frem i gatene rundt Randaberg vgs, Blålyngveien.  Skolen er bedt om å opplyse elevene og lærerne ved skolen om parkeringsregler for kjøretøy og hvor de kan parkere. Kommunen klarer ikke drifte og vedlikeholde gatene rundt og nødetatene har problemer med å komme frem når biler er feilparkert.

Politiet og andre varsler ikke skolen ved kontroller. Skolen har ikke ansvar for hvor den enkelte parkerer, men oppfordrer alle til å vise hensyn og følge parkeringsreguleringer i området.

Skolen har begrenset parkeringsmuligheter, men har mange ledige sykkelstativ. På skolen gjelder følgende informasjon om parkering:   https://www.randaberg.vgs.no/hovedmeny/skolen-var/om-skolen/parkering/

Helsesykepleier på skolen tilbyr meningokokkvaksine (vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse) til de som ønsker å ta den i februar/mars 2022. Dette er et tilbud til ungdom mellom 16 og 20 år. For elever på VG1 så vil klassene få satt opp tider for vaksinering, og de som vil ta den kommer med klassen til oppsatt tid. De elevene på VG2 og VG3 som ikke har tatt vaksinen vil også få tilbud, og tid kommer. Alle må vente 20 min. etter vaksinen er gitt. Vaksinen er gratis

Noen klasser har allerede fått sms om sine tidspunkt.

Du kan ikke få vaksinen dersom du er syk eller har symptomer på korona.

I 2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata Rogaland blant elever på videregående skole. Undersøkelsen skal gjennomføres i løpet av uke 10 til 13. Målet er å få en oversikt over hvordan ungdom har det, og hva de driver med i fritida.

Siste dag for rødt nivå er fredag 14.januar. Regjeringen har gitt lokale smittevernmyndigheter mulighet til å endre dette. Dersom ikke lokale smittevernmyndigheter endrer tiltaksnivå, så vil skolen være på grønt nivå fra mandag 17. januar og alle elever skal da på skolen.

Onsdag 26. januar holdes det digitalt åpent hus. Smittevernsituasjonen gjør det dessverre ikke mulig å holde dette fysisk på skolen. Digitalt åpent hus foregår på facebook. Søk opp Randaberg vgs på facebook.

Rogaland fylkeskommune inviterer foreldre til digitalt informasjonsmøte om russetiden 2022.

Møtet vil bli direktestrømmet via nett 18.januar kl 18 - 19.30 og ledes av fylkesopplæringssjef Eiliv Fougner Janssen.

Ordbokprogrammet er tilgjengelig for alle elever fra 1.januar.

Ordbokprogrammet inneholder språkene norsk (bokmål og nynorsk), engelsk, fransk, spansk og tysk.

Ordnett Pluss erstatter Clarify fra januar 2022.

Les hvordan du kan laste ned program:

Regjeringen har anbefalt at alle elever og ansatte skal testes for Covid-19 ved skolestart.

I Rogaland vil testingen bli gjennomført på de fleste videregående skoler. På Randaberg vil alle elever og ansatte få dette tilbudet.