Aktuelt

Regjeringen har mandag 18.januar informert om at videregående skoler skal ned igjen til gult nivå. Dette er også i tråd med de lokale retningslinjene til nærliggende kommuner 18.januar.

Skolen har etter årsskiftet vært på rødt nivå, men fra onsdag 20.januar gjelder gult nivå. Skolen hadde også gult nivå før jul. Smitteveileder på gult nivå finner du i denne artikkelen.

Til deg som skal søke videregående skole. Her kan du lese mer om hva Randaberg vgs kan tilby av utdanning. Du kan også se små filmer om skolens tilbud.

Noen har opplevd at teams har en ny innstilling når du skal delta i videomøter.

I denne artikkelen vises et skjermbilde med hvilke innstillinger mange får opp når de nå skal delta i videomøte i teams. Du kan f.eks velge "datamaskin-lyd" og du vil da få mulighet til å velge "bli med nå" i møte.

Regjeringen har søndag kveld 3.januar informert om at videregående skoler skal på rødt nivå. Mandag 4.januar blir derfor ekstraordinær planleggingsdag for skolen og elevene skal ikke møte på skolen mandag 4.januar.

Skolen har tidligere vært på gult nivå. For å starte året på rødt nivå trenger skolen noe tid på planlegging og koordinering.

I løpet av mandag 4.januar vil elever få beskjed fra sin kontaktlærer om hvordan undervisningen blir fra tirsdag 5.januar og de kommende uker. Smitteveileder på rødt nivå finner du i denne artikkelen.

Ønsker alle en god jul og et riktig godt nytt år!

Skolen holder stengt lillejulaften og i romjulen.

Velkommen tilbake mandag 4. januar 2021.

Skolen arbeider med å informere elever og medarbeidere dette gjelder. Det er et smittetilfelle. Nærkontakter blir fulgt opp av Randaberg kommune sitt smittesporingsteam. Undervisning fortsetter som planlagt for elever på vg1, vg2, MK og Påbygg.

Tirsdag 22. desember er siste skoledag ved Randaberg vgs før vi tar en velfortjent ferie, se program på neste side.

Portalen spørenvenn.no er utviklet for ungdommer. Den skal bidra til at du blir bedre i stand til å ivareta din psykiske helse. For at du skal klare det trenger du blant annet kunnskap om psykisk helse og hvor du kan søke hjelp. Ofte er det naturlig å spørre en venn til råds. Men det er ikke alltid den vennen er tilgjengelig, eller at vi tør å spørre om det vi lurer på. Da kan du gå til spørenvenn.no.

Skolen er bekymret for trafikksikkerheten når flere elever blir kjørt helt inn til skoledøren. Skolen oppfordrer alle elever som har anledning til å sykle eller å gå til skolen. Dersom elever blir kjørt av foresatte, så ikke kjør inn i skolens område. Vennligst finn et egnet sted et stykke bort fra skolen, som ikke skaper kø eller trafikkfarlige situasjoner.

Kommuneoverlegen etterlyser ungdommer som deltok på en fest på Grødem lørdag kveld. Én av deltakerne på ungdomsfesten testet søndag postivt med covid-19.

Deltok du på denne festen på Grødem lørdag?