Aktuelt

Rogaland fylkeskommune tilbyr gratis sommerskole for deg som har stryk eller ikke vurdering (IV) til eksamen eller standpunkt fra alle utdanningsprogram. Se alle fagtilbudene under.

Sommerskole 2020 starter torsdag 18. juni og avslutter med eksamen 1. juli. Tilbudet om sommerskolen gjelder elever, tidligere elever og lærlinger.

Informasjon og påmelding til sommerskolen

Kjære elever på Randaberg. Vi som jobber på Randaberg, er glad for at regjeringen i går åpnet for at skolene kan ta imot elever i løpet av uke 20.

På Randaberg vil dere i løpet av mandag, 11.5-20, få nærmere beskjed om når dere skal møte opp på skolen. Den enkelte elev får melding fra sine lærere. Det vil være stor forskjell i når elever starter. Noen elever har nettundervisning og heldagsprøver via nett. Andre elever har opplæring i skolens verksteder. Elever møter til ulike tidspunkt på skolen. Følg med på beskjeder fra lærere.

Randaberg videregående skole

Skolen vil fremdeles være stengt for ordinær undervisning for de aller fleste elever fremover. Fra 28.04.2020 vil det starte opp undervisning for skolens Vg2 elever som går på YF, men i en redusert form. I utgangspunktet vil alle elevene få et tilbud. Tilbudet vil være forskjellige i timer og omfang på de ulike avdelingene. Opplæringstilbudet skal organiseres og avvikles slik at vi skal ivareta de helsefaglige rådene.

Videregående skole åpnes 27.4 for elever på VG3 som følger yrkesfaglig løp i skole, og yrkesfagelever på VG2. Nærmere informasjon om hvilke klasser og timer dette gjelder kommer etter påske.

Regjeringen har besluttet å avlyse alle skriftlige og muntlige i eksamener på 10. trinn og i videregående skole våren 2020. Alle elever får vitnemål selv om eksamen avlyses.

Randaberg videregående skole

Trenger du noen å snakke med?

Vi er alle i en spesiell situasjon som påvirker oss på forskjellig vis. Mange kan være alene med tankene sine og bekymre seg for ulike ting. Selv om skolebyggene er stengt er det mange du kan ta kontakt med via telefon.

Vi er her for dere, både kontaktlærere, rådgivere og avdelingsledere.

Det er ikke anledning til å komme på skolebygget uten forhåndsavtale med rektor. Bygget er låst.

Det er ordinær timeplan, men undervisningen foregår elektronisk. Elever må være klar på sin datamaskin hjemmefra. Følg med på informasjon på skolens hjemmesider og itslearning.

Fra mandag 16.mars startet undervisningen elektronisk kl 08.10.

Helsedirektoratet anbefaler at alle elever i videregående skole vaksinerer seg mot hjernehinnebetennelse. Helsesykepleier tilbyr vaksine. Vaksinen er gratis for elever ved skolen. I første omgang prioriteres avgangselever.

Foresatte til Randabergrussen inviteres til møte onsdag 19.02.2020 kl. 18-19 på Randaberg videregående skole.

Det er du som må velge, men vi hjelper deg på veien. Nå er tiden inne for å søke skoleplass. Husk søknadsfristen 2. mars.