Alle elever ønskes velkommen til nytt skoleår onsdag 17.august.

• Vg 1:  Oppmøte i gymsal kl 09.00
  • Vg 2, Vg3 og Påbygg: Oppmøte i gymsal kl 10.00

Det blir velkomsthilsen fra rektor og informasjon i gymsal før elevene blir ropt opp i klasser. Det blir deretter informasjon og aktiviteter sammen med klassen.

Skolen er stengt mellom 8. juli og 8. august. Første skoledag for elevene er onsdag 17. august.

Sentralbordet er i denne perioden stengt. Det vises til informasjon om skolen på skolens hjemmesider. Spørsmål om inntak for kommende skoleår må rettes til inntakskontoret i fylkesadministrasjonen.

Alle elever i de videregående skolene i Rogaland fylkeskommune skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Du må selv sørge for å skaffe deg en PC/Mac til skolestart.

Det er Fylkestinget som har vedtatt at alle elever som går på offentlige videregående skoler i Rogaland fylkeskommune skal bruke bærbar datamaskin i læringsarbeidet sitt.  Fylkeskommunen tilbyr støtte til kjøp av maskiner gjennom PC-ordningen. Lenke til denne finner du lengre nede på denne siden.

Husk:

• Dersom du slutter så mister du tilgang til alle filer du har lagret i skyen på elev-brukeren din 30.juni.
  • Alle bøker må innleveres ved bokinnlevering. Husk å levere alle bøker innen fristen så slipper du å betale erstatning for bøker. Tidspunkt får du fra kontaktlærer.
  • Alle skap må være tømt innen 15.juni. Dette gjelder ALLE bokskap plassert rundt på skolen.

Som elev i videregående skole kan du klage på alle karakterer, både eksamenskarakterer og standpunktkarakterer. Du kan også klage på at du ikke har fått karakter i et fag (IV). Foresatte til elever under 18 år har selvstendig klagerett.

For alle klagetyper under er klagefristen 10 dager fra du har fått vite karakteren. Se for øvrig forskriften til opplæringsloven § 5-5

Frist for klage i 2022 er:

• 19. juni for Vg3 og Påbygg (Karakterer publisert i Visma InSchool 9.juni)
  • 26. juni for Vg1 og Vg2 (Karakterer publisert i Visma InSchool 16.juni)

Ordens og adferdskarakterer for Vg3 og påbygg blir publisert samtidig med ordens- og adferdskarakterer for V1 og Vg2, altså 16.juni. Klagefrist for orden- og adferdskarakter følger dermed samme tider som Vg 1 og Vg 2, som er 26.juni.

Skoleavslutninger er på ulike tidspunkt for ulike trinn.

Vg 3 og påbygg har siste skoledag torsdag 9.juni.

Vg1 og Vg2 har siste skoledag fredag 17.juni.

Det blir markering med hyggelig skoleavslutning disse dagene. Klokkeslett og sted for skoleavslutning ser du i oppstillingen under:

Ordinære eksamener er som tidligere annonsert avlyst, men skolen har likevel gjennomført et fullt eksamenstrekk for å få riktig dokumentasjon på vitnemål og kompetansebevis. Det betyr at ordinære elever kan få opp et skjermbilde som viser hvilke eksamener de ble trukket ut til. Årsaken til dette er at skolens leverandør Visma InSchool ikke kjører et script for å skjule eksamenstrekket, men eksamen gjennomføres ikke.

Sommerskolen er et gratis tilbud til deg som har stryk eller ikke vurdering (IV) i et fag.

Randaberg kommune opplever stadig problemer med å komme frem i gatene rundt Randaberg vgs, Blålyngveien.  Skolen er bedt om å opplyse elevene og lærerne ved skolen om parkeringsregler for kjøretøy og hvor de kan parkere. Kommunen klarer ikke drifte og vedlikeholde gatene rundt og nødetatene har problemer med å komme frem når biler er feilparkert.

Politiet og andre varsler ikke skolen ved kontroller. Skolen har ikke ansvar for hvor den enkelte parkerer, men oppfordrer alle til å vise hensyn og følge parkeringsreguleringer i området.

Skolen har begrenset parkeringsmuligheter, men har mange ledige sykkelstativ. På skolen gjelder følgende informasjon om parkering:   https://www.randaberg.vgs.no/hovedmeny/skolen-var/om-skolen/parkering/

Helsesykepleier på skolen tilbyr meningokokkvaksine (vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse) til de som ønsker å ta den i februar/mars 2022. Dette er et tilbud til ungdom mellom 16 og 20 år. For elever på VG1 så vil klassene få satt opp tider for vaksinering, og de som vil ta den kommer med klassen til oppsatt tid. De elevene på VG2 og VG3 som ikke har tatt vaksinen vil også få tilbud, og tid kommer. Alle må vente 20 min. etter vaksinen er gitt. Vaksinen er gratis

Noen klasser har allerede fått sms om sine tidspunkt.

Du kan ikke få vaksinen dersom du er syk eller har symptomer på korona.