Skolebyggene er stengt for ordinær undervisning

Aktuelt

Regjeringen har besluttet å avlyse alle skriftlige og muntlige i eksamener på 10. trinn og alle skriftlige eksamener i videregående skole våren 2020. Alle elever får vitnemål selv om eksamen avlyses.

Randaberg videregående skole

Trenger du noen å snakke med?

Vi er alle i en spesiell situasjon som påvirker oss på forskjellig vis. Mange kan være alene med tankene sine og bekymre seg for ulike ting. Selv om skolebyggene er stengt er det mange du kan ta kontakt med via telefon.

Vi er her for dere, både kontaktlærere, rådgivere og avdelingsledere.

Det er ikke anledning til å komme på skolebygget uten forhåndsavtale med rektor. Bygget er låst.

Det er ordinær timeplan, men undervisningen foregår elektronisk. Elever må være klar på sin datamaskin hjemmefra. Følg med på informasjon på skolens hjemmesider og itslearning.

Fra mandag 16.mars startet undervisningen elektronisk kl 08.10.

Helsedirektoratet anbefaler at alle elever i videregående skole vaksinerer seg mot hjernehinnebetennelse. Helsesykepleier tilbyr vaksine. Vaksinen er gratis for elever ved skolen. I første omgang prioriteres avgangselever.

Foresatte til Randabergrussen inviteres til møte onsdag 19.02.2020 kl. 18-19 på Randaberg videregående skole.

Det er du som må velge, men vi hjelper deg på veien. Nå er tiden inne for å søke skoleplass. Husk søknadsfristen 2. mars.

Randaberg videregående skole

Vedlagt følger PowerPointen fra foreldremøte under Åpent hus.

VG1 medier og kommunikasjon på Randaberg VGS er et godt tilbud kommende år.

Studiekompetanse og mediekompetanse  er en god kombinasjon i dagens digitale medieverden.