Aktuelt

Etter anbefaling fra lokale smittevernmyndigheter ble en liten gruppe elever og noen få ansatte sendt hjem torsdag 25.februar. Disse ble bedt om å opptre som å være i karantene ut dagen. Lokale smittevernmyndigheter fulgte opp saken videre med berørte elever og ansatte i den grad det var nødvendig.  

Dagens elever på stud.spes Vg1 og Vg2 gjør sine fagvalg i Visma. Dette er valg for programfag som elever neste år skal ha på Vg2 og Vg3. 

  

Det er du som må velge, men vi hjelper deg på veien. Nå er tiden inne for å søke skoleplass. Du må huske å søke innen 1. mars. 

Skolebuss Sk2702 vil fra 1. februar starte 10 min tidligere enn den har gjort i januar. Denne bussen går fra Sola og så til Tananger, Kvernevik ring og Randaberg vgs.

Husk at munnbind brukes på offentlig transport ved dagens lokale smittevern. 

 Regjeringen har mandag 18.januar informert om at videregående skoler skal ned igjen til gult nivå. Dette er også i tråd med de lokale retningslinjene til nærliggende kommuner 18.januar. 

Skolen har etter årsskiftet vært på rødt nivå, men fra onsdag 20.januar gjelder gult nivå. Skolen hadde også gult nivå før jul. Smitteveileder på gult nivå finner du i denne artikkelen. 

Til deg som skal søke videregående skole. Her kan du lese mer om hva Randaberg vgs kan tilby av utdanning. Du kan også se små filmer om skolens tilbud. 

Noen har opplevd at teams har en ny innstilling når du skal delta i videomøter. 

I denne artikkelen vises et skjermbilde med hvilke innstillinger mange får opp når de nå skal delta i videomøte i teams. Du kan f.eks velge "datamaskin-lyd" og du vil da få mulighet til å velge "bli med nå" i møte. 

Regjeringen har søndag kveld 3.januar informert om at videregående skoler skal på rødt nivå. Mandag 4.januar blir derfor ekstraordinær planleggingsdag for skolen og elevene skal ikke møte på skolen mandag 4.januar.

Skolen har tidligere vært på gult nivå. For å starte året på rødt nivå trenger skolen noe tid på planlegging og koordinering.  

I løpet av mandag 4.januar vil elever få beskjed fra sin kontaktlærer om hvordan undervisningen blir fra tirsdag 5.januar og de kommende uker. Smitteveileder på rødt nivå finner du i denne artikkelen.

Ønsker alle en god jul og et riktig godt nytt år!

Skolen holder stengt lillejulaften og i romjulen. 

Velkommen tilbake mandag 4. januar 2021.

Skolen arbeider med å informere elever og medarbeidere dette gjelder. Det er et smittetilfelle. Nærkontakter blir fulgt opp av Randaberg kommune sitt smittesporingsteam. Undervisning fortsetter som planlagt for elever på vg1, vg2, MK og Påbygg.

Til toppen